Імплантація зубів у Харкові

Відсутність зубів призводить до ряду неприємностей, щонайменше, викликаних зниженням естетичних показників гарної посмішки та незручностями під час споживання їжі. Щоб подолати такі ситуації, стоматологи використовують імплантацію зубів у Харкові. Сьогодні зубні імпланти Харків використовує досить вільно, тому що ця процедура дозволяє швидко повернути втрачений комфорт.
В основі такого методу знаходиться імплантат – штучний корінь, виготовлений із надміцного титану. Встановлюється він способом вкручування в щелепну кістку за місцем і траєкторією присутнього колись зуба. Протезований у такий спосіб зуб складається з кількох частин:

  • імплантат;
  • коронка;
  • абатмент – перехідний елемент, що з’єднує обидва вироби.

Зручна та практична імплантація зубів у Харкові мобільністю конструкції, де коронки з абатментом за потребою можна змінювати на нові при довічній нерухомості вживленого титанового компонента. Позитивні відгуки про стоматологічну практику Ткаченка Павла отримані також у галузі протезування. Використовуючи сучасні системи, ми пропонуємо вироби кращих виробників, здатні легко замінити справжні зуби.

Усі ціни на імплантати та їх вживлення залежать від країни та фірми випуску, форми зуба та використовуваного різьблення, зовнішніх характеристик матеріалу та інших нюансів. Завдяки співробітницьким відносинам та особистим можливостям стоматологічної практики La Rosh, вибір матеріалів дуже великий і кожен може вибрати самостійно, орієнтуючись за власними можливостями та побажаннями, чи то вініловими конструкціями чи іншими модифікаціями.

Відгуки клієнтів

Володимир

Володимир

42 роки

Дуже хворів зуб. Після прийому у Вашого лікаря, порекомендували видалити та поставити імплантат . Все пройшло чудово! Дякую доктору Ткаченка за надані послуги.

 

Для чого імплантація зубів

Причин, через які може бути потрібна імплантація зубів у Харкові не так багато, але вплив кожного з них безперечно великий, бо від цього залежить і здоров’я людини, і її спосіб життя. Найбільш популярні варіанти, коли слід задуматися про встановлення зуботехнічних систем, такі проблеми:

  • позбавлення зуба або зубів у разі захворювань різного ступеня ротової порожнини при цьому, частими стають проблеми ясен, не здатних тримати органи;
  • часткова втрата через відсутність своєчасного лікування (невосновна руйнація від карієсу, каменю та інших причин);
  • перенесення травм та інших неприємностей, спричинених порушенням цілісності матеріалу.

Чи втратили Ви зубну тканину давно або у зв’язку з перерахованими факторами Вам необхідно їх видаляти зараз, його впровадження дозволить не тільки приховати наявні чи отримані фізичні дефекти, але й поверне красу Вашої посмішки. Так само, в LaRosh лікар-стоматолог Павло Ткаченко допоможе замінити гнилі, почорнілі та іншої проблематичності зуби на нові замінники, що імплантуються, що позбавить від дискомфорту, болю і незручностей, пов’язаних з їх природним використанням. У той час, коли Ви тільки думаєте над тим, чи варто провести імплантацію зубів у Харків, ми вже готові це виконати, оскільки знаємо ефективність кінцевого результату.

Відгуки клієнтів

Ольга

Ольга

26 років

Сьогодні відвідала вашу стоматологію і залишилася задоволеною. Лікування пройшло швидко, безболісно і у приємній обстановці. Раджу Вас своїм рідним, друзям та знайомим.

Марина

Марина

Харків

Лікувала у Вас зуби і з новою чудовою усмішкою йшла! Дякуємо за якісне та доступне для всіх лікування.

 

Металокераміка
Коронка цільнолита 2000 грн.
Металокераміка Noritake Японія (1 коронка) від 3000 грн
Знімне протезування
Бюгель на кламерах від 8600 грн.
Бюгель на замкових кріпленнях “Bredent” від 10000 грн.
Нейлоновий протез знімний 7500 грн.
Пластинковий знімний протез від 3800 грн.
Безметалева кераміка
Вініри, Коронки 10000 грн. прескераміка E-Max Press “Ivoclar Vivadent”(Швейцарія) 10000 грн вініри для передніх зубів із високими естетичними вимогами. 10000 – люмініри з польовошпатної кераміки (дуже тонкі вініри 0,2-0,3мм)
Коронка цільноцирконева Pretaw 4500 грн., “ZirkonZahn”
Коронка циркониевая Zirc Cad Prime Ivoclar 6500-8000 грн.
Коронка циркониевая с облицовкой от 7000-10000 грн.
Протезування на імплантатах
Цирконієва коронка на Цирконієвому ідивідуалі. абатменті на імплантаті 13000
Коронка з керамічним облицюванням на основі оксиду цирконію на цирконієвому ідивідуалі. абатменті на імплантаті від 15000 грн.
Коронка Е-Мах на цирконієвому ідівідуалі. абатменті на імплантаті від 15000 грн.