Телефон гарячої лінії

м. Харків,
Пушкінський вʼїзд, 7-А

Якісна стоматологія у Харкові "Larosh"

Стоматологическая Клиника в Харькове Цифровая Стоматология

Ми працюємо:

Понеділок - П'ятниця 09:00 - 20:00
Субота 09:00 - 15:00
Неділя Вихідний
Стоматологическая Клиника в Харькове Цифровая Стоматология

Цифрова стоматологія у Харкові

Сучасні технології дозволили створити апарат – інтрооральний сканер, які дозволяють на 100% відтворити ваш зубний ряд на цифровому носії. Вам більше не потрібно кілька разів відвідувати клініку для корекції зліпка, сидіти з відкритим ротом протягом тривалого часу.

Тепер вся процедура займає 10-15 хвилин, все робиться за допомогою новітнього цифрового обладнання, здатного повністю безпечно вам відтворити 3D версію ваших зубів.

Павел Ткаченко врач стоматолог Харьков
Лікар-стоматолог

Ткаченко Павел Вадимович

Професійне членство:

Член Всесвітньої Асоціації Імплантологів ITI (Internationales Team for Implantology) – штаб квартира Базель, Швейцарія. Член асоціації приватно практикуючих лікарів України.

Освіта:

2003-2008 рр. Харківський медичний університет
Спеціальність: Стоматологія
2001 р. Харківське медичне училище №2. Диплом з відзнакою.
Спеціальність: зубний технік.

Спеціалізація:

Терапевтична, Ортопедична та Хірургічна стоматологія

Естетичні процедури:

Вініри, коронки, вкладки. імплантація, пародонтальна хірургія, мікрохірургія
З 2013 року доктор активно розвивається у напрямку естетичного мікропротезування, в якому передбачається робота зі спеціальним збільшенням (мікроскоп та бінокуляри) та виготовлення тонких керамічних вінірів та коронок, які не потребують сильної обробки зубів.
Наш підхід

Якість, точність та естетика

Основний напрямок у стоматологічній практиці Ткаченка Павла це точність та естетика. Саме це дозволяє робити красиві тонкі вініри, які і створюють красиву білу посмішку. Точність досягається завдяки спеціальному збільшувальному обладнанню, такому як мікроскоп і бінокуляри.
Стоматологічна Клініка у Харкові Цифрова Стоматологія
Наука та Мистецтво

Стоматологія Харків

У житті людини гарна посмішка – це головний елемент у вирішенні питань у діловій сфері, суспільному та особистому житті.

Якісна стоматологія у Харкові

У житті людини гарна посмішка – це головний елемент у вирішенні питань у діловій сфері, суспільному та особистому житті. Крім того, це важливий фізіологічний ефект і для самої людини. Усміхаючись, людина позитивно впливає своє психоемоційний стан, а як і поліпшує ставлення себе із боку суспільства. Тому слід приділяти особливу увагу зовнішньому вигляду та здоров’ю зубів.

У рамках сучасної стоматології існує кілька напрямків по веденню боротьби з проблемами стану зубів, що виникають:

  • Терапевтичне лікування, спрямоване на лікування карієсу та його ускладнень: пульпіт (запалення судинно-нервового пучка зуба), періодонтит (запалення зв’язування зуба). Також виконання складних реставрацій зубів за естетичними вимогами;
  • Хірургічне лікування, що ґрунтується на видаленні та імплантації зубів, пластичній поправці вуздечок губи в інших оперативних втручаннях;
  • Пародонтологія, спрямована на лікування кісткової та навколозубної тканини (ясен).
  • Ортопедичні маніпуляції, спрямовані на протезування зубощелепної системи з метою відновлення;
  • Ортодонтія , мета якої – виправлення прикусу і, відповідно, положення зубів до нормального стану.

У переліку стоматологічних послуг, що виконуються сьогодні відповідними клініками, є великий діапазон різних заходів, спрямованих на порятунок від захворювань зубів та порожнини рота, підвищення якості стану зубів, покращення естетичних показників даних органів.

Стоматологічна клініка Павла Ткаченка

Досвід та знання, накопичені у стоматологічній практиці доктора Ткаченка Павла Володимировича, відомого як професійний стоматолог та ортопед, стали двигуном у створенні та розвитку студії LaRosh. Вона поєднує в собі найкращі сторони стоматології, високі показники якої досягаються завдяки:

  • Найбільш сучасному в Харкові медичному обладнанню та інструментарію, що дозволяє максимально якісно та безболісно виконати будь-яку стоматологічну процедуру ;
  • Високому лікарському професіоналізму;
  • Індивідуальний підхід до кожного пацієнта;
  • Світлому та затишному кабінету;
  • Уважному ставленню до всіх дрібниць, пов’язаних із лікувальними процедурами та станом здоров’я клієнта;
  • Максимально комфортне та безболісне лікування.

Також стоматологію LaRosh відрізняють прийнятні ціни на всі види стоматологічних послуг – від діагностики до післяопераційного супроводу.

Найбільш популярні послуги:

Мешканці Харкова можуть відвідати кабінет Павла Ткаченка – стоматолога на Олексіївці. Тому лікар-стоматолог (Олексіївка) Павло Ткаченко із задоволенням запрошує мешканців міста, які проживають на Павловому Полі, Салтівці, у Центрі та інших районах оцінити рівень авторської стоматологічної практики LaRosh. Крім хірургічної та естетичної стоматології, тут надаються професійні послуги у сфері естетичної косметології: мікропігментування та косметологічні ін’єкції.

Зробіть Ваше життя контрастнішим, а посмішку яскравіше разом із професіоналізмом LaRosh.

 

Стоматологічна клініка у Харкові

Колектив Larosh